Tretmani tijela

Tretmani tijela

Tretmani tijela

U našem kozmetičkom salonu možete dobiti najkvalitetnije i najprofesionalnije tretmane tijela. Prilikom početka tretmana vršimo preglede kože kao i vrstu i tip celulita. Sve konsultacije i preporuke vezane za tretman tijela, u našem kozmetičkom salonu  su besplatne. Pored solarijuma u našem kozmetičkom salonu možemo Vam pružiti tretmane KAVITACIJE I VAKUMSKE MASAŽE.

Kavitacija predstavlja inovativnu metodu za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Pomoću ultrazvučne kavitacije radio talasima pospješuje se topljenje masnih naslaga i celulita. Ovaj aparat se postavlja na mjesta gdje se neželjene masnoće nalaze, prilikom čega dolazi do topljenja istih. Pored toga što će Vaše tijelo izgledati zategnutije i ljepše, kavitacija pospješuje i cirkulaciju Vašeg tijela. Budite sigurni da će već posle prvog tretmana Vaš konfekcijski broj biti smanjen za jedan broj, dok ako se radi o vodenom celulitu, taj broj može biti i po nekoliko centimetara.

Vakumska masaža se radi uz pomoć ventuza. Prilikom početka tretmana tijelo se namaže uljem, nakon čega se stavljaju ventuze. Pomoću aparata pravi se vakum na vašem tijelu i pokretima ruke ventuze se pomjeraju i kreće vakumska masaža. Ova masaža djeluje veome efektivno na tijelo, poboljšavajući krvotok, normalizujući metabolizam... Ovaj tretman tijela je bezbolan nakon čega će te imati osjećaj zategnutosti kože.